Trabzonsporlular günü kutlandı

Trabzonspor, hem kuruluşunu hem de Trabzonsporlular Günü'nü kutladı. 2 Ağustos 1967 kurulan Trabzonspor 43. yıl dönümünü kutladı.

Bordo-mavili kulübün Başkanı Sadri Şener, “2 Ağustos 1967’de kurulan ve kısa sürede elde edilen başarılarla ülkemizin en büyük kulübü olan Trabzonspor’u bugünlere taşıyan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Türk futboluna getirdiği farklı kimlikle Anadolu’nun sesi olan kulübümüz bundan böyle de bayrağını zirvede dalgalandırmaya devam edecektir” diye konuştu.
43. yıl dönümü dolayısıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen kokteyle ise Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TFF Başkanı Mahmut Özgener, yöneticiler, futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı. TFF Başkanı Özgener, Başkan Şener’e, 61 numaralı milli takım formasıyla çeşitli armağanlar verdi. Şener de Özgener’e, Trabzonspor Kulübü’nün plaketini sundu.
Bu arada kuruluş yıldönümü ve yeni sezon açılışı Hüseyin Avni Aker Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Atatürk Alanı’nda yapılan bir dizi etkinlikle kutlandı. 7 bin taraftarın yer aldığı gecede TS Clup ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Futbolcular ve teknik heyet kürsüye çıkarak taraftarları selamladı. Büyük coşkunun yaşandığı bu anda taraftarlar Şenol Güneş ve kaptan Yattara’ya sevgi gösterilerinde bulundu.