Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor arasındaki mücadele bugün saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak olan Kardemir Karabükspor – Beşikaş maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Kardemir Karabükspor- Beşiktaş maçı saat 20.00’de Lig Tv’den canlı olarak yayınlanacak.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor geçtiğimiz hafta puansız döndüğü Kayseri deplasmanından sonra taraftarı önünde ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı ağırlıyor. Seyirci avantajıyla maça çıkacak olan Karabükspor, Beşiktaş'ı, İstanbul'a puansız yollamak istiyor.

Bu arada sezon başında Kardemir Karabükspor'a transfer olan ve bir dönem Beşiktaş forması da giyen Hırvat futbolcu Anthony Seric ilk kez eski takımına karşı forma giyecek.

Ligde 11 yıl sonra karşılaşacak Beşiktaş ile Karabükspor arasında geride kalan 6 maçtan 4'ünü Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazanırken, 1 maç da berabere sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Teknik direktör Bernd Schuster, Karabükspor maçının 18 kişilik kadrosuna yabancı kontenjanı nedeniyle İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'yi almazken, sakatlıktan kurtulan İbrahim Toraman'ı kadroya dahil etti.

Kafilede ayrıca, sakatlıkları süren Hakan Arıkan ve Rıdvan Şimşek'in yanı sıra izinli olan yeni transfer Aurelio ile Erhan Güven, Uğur İnceman ve Yusuf Şimşek de bulunmuyor.

TAKIMLARIN KADROLARI

KARDEMİR KARABÜKSPOR

Tomiç
Birol
Şenol
Mehmet
Kerim
Florin
Armond Tchani
Seriç
Cosmo Da Silva
Emenika
Fatih

BEŞİKTAŞ

Cenk
Ekrem
Ersan (İ.Toraman)
Zapotocny
İsmail
Necip
Ernst
Hilbert
Guti
Quaresma
Bobo


STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı
HAKEM: Tolga Özkalfa
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig Tv