Dünya Çocukları Ülker Fabrikasını Ziyaret Etti

FIBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen "Dünya Çocukları" projesi kapsamında Türkiye'ye gelen 5 kıtadan 30 çocuk, İstanbul Topkapı'daki Ülker fabrikasını ziyaret etti.

FIBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen "Dünya Çocukları" projesi kapsamında 5 kıta'dan 30 çocuk Ülker fabrikasını ziyaret ederek, bilgi aldılar. Ülker hakkında bilgi alan çocuklar daha sonra Ülker fabrikasını gezerek çikolataların nasıl yapıldığını gördüler. Fabrikayı gezen çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan çikolataları yediler.
Yıldız Holding Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, Dünya'nın bir çok yerinden gelen bu çocukları bu gün fabrikalarından ağırladıklarını belirterek, "Biz grup olarak her zaman spora destek verdik. Bir çok spor kulübü ile sponsorluk anlaşmamız var. Bende daha önceden spor yapmıştım. Spor her zaman sosyal yaşamda da önemi vardı" dedi.
F IBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen "Dünya Çocukları" projesi kapsamında 5 kıta 110 ülkeden 220 çocuk 24-31 ağustos tarihleri arasında İstanbul'da kamp yapacak.