Sadri Şener Çok Üzgün

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iyi mücadele edip elenmenin çok üzücü olduğunu belirterek, artık önlerindeki şampiyonluk hedefini kovalayacaklarını söyledi.

Dünya devi Liverpool karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Başkan Şener, "İlk yarıda her şey lehimize gitti. Golü erken bulmamız tur için bizi avantajlı duruma getirdi. Baskılı futbolumuzu ikinci yarıda sürdüremedik. Son 10 dakikada yediğimiz talihsiz gollerle elendik. Her iki maçta da takımımız iyi mücadele etti ve bana göre turu geçmeyi hak eden bir oyun sergiledi. Ama olmadı büyük bir üzüntü yaşıyoruz" dedi.
Bu maçı artık unutmaları gerektiğini belirten Şener, "Bundan sonra tek düşüncemiz ligde başarılı olmak. Bu moral bozukluğundan bir an evvel kurturmalıyız. İyi bir takımız ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Bundan sonra bunu kovalamak için mücadele edeceğiz. Antalyaspor karşısında ligde yakaladığımız çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in, kızgın olduğu Umut Bulut konusunda ise başkan Sadri Şener, oyuncu hakkında kararı Şenol Güneş'in vereceğini sözlerine ekledi.