Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Uzatmada gelen golle elendik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş turunda PAOK karşısında ikinci yarıda etkili olmalarına karşın uzatmada yedikleri golle elendiklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş turunda PAOK karşısında ikinci yarıda etkili olmalarına karşın uzatmada yedikleri golle elendiklerini söyledi.
Kocaman, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde elendikten sonra Avrupa Ligi'nde devam etmeyi çok istediklerini kaydederek, 'Bunu çok istediğini takım golü yediği dakikaya kadar fazlasıyla gösterdi' dedi.
İlk yarının başlarında son derece etkili başladıklarını, sonra biraz hızlarının kesildiğini anlatan Kocaman, 'Fakat ikinci yarı son derece başarılı, istekli futbolla takımının yapabileceği her şeyi yapmaya çalıştık. Ancak PAOK savunmasını 1 kez geçebildik. Uzatma dakikalarında gelen gol takımda büyük bir kırım yaptı. Ondan sonra işler zorlaşmıştı' diye konuştu.

'UMARIM GÖKHAN GÖNÜL'ÜN SAĞLIĞI YERİNDEDİR'


Aykut Kocaman, maçta omuzuna darbe alan Gökhan Gönül'ün durumunun kontrolden sonra belli olacağını söyledi.

Kocaman, 'Emre'yi sakatlığı nedeniyle mi çıkardınız?' şeklindeki soru üzerine, 'Emre ve Mehmet Topuz'u oyuncuların kendi isteğiyle çıkardık. Omuzuna darbe alan Gökhan Gönül'ün durumu ise şu anda çok sıcak. Filmi çekildikten sonra yanıt verebiliriz. Bizim için de endişe vereci bir durum. Umarım sağlığı yerindedir' şeklinde konuştu. 

Aykut Kocaman, Avrupa'da elenmelerinin transfer planlarını değiştirmeyeceğini ifade ederek, 'Şimdi lig büyük bir önem kazandı. Özellikle ve özellikle Şampiyonlar Ligi bu anlamda çok büyük önem arzu ediyor. Şampiyon olarak Şampiyonlar Ligine gitmek en büyük hedef. Bu anlamda da transferi gerçekleştirmeliyiz' dedi.

Bir Yunanlı gazetecinin, 'Bu sonuç, çok büyük paralarla transferlerin futbolda başarıyı getirmediğini gösteriyor. Siz ne düşünüyorsunuz?' sorusu üzerine Kocaman, 'Genel olarak aynı düşünceyi paylaşıyorum. Futbolda doğru organizasyon önemli. Her zaman büyük paralar mutluluk ve başarı getirmiyor' dedi.