Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'deki ilk maçında kendi evinde Mersin İdmanyurdu ile 0-0 berabere kalan Adanaspor deplasmanda oynayacağı Kartal maçını kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Hazırlıklarını Çatalan tesislerinde sürdüren Turuncu Beyazlı takımda hafif sakatlığı bulunan Ahmet Dursun ve alt adalesinde sorun yaşayan Okan Salmaz dışında ciddi sorun yaşayan oyuncu bulunmuyor. Kafile Cumartesi sabah havayolu ile İstanbul'a gidecek. Son çalışmasını orada yapacak olan Adanaspor daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

SAVUNMA OYUNCULARI GELECEKTEN UMUTLU.
Takımın iki savunma oyuncusu Recep ve Koray, Kartalspor maçıyla galibiyet sersinin başlayacağını söylediler. İlk hafta bütün takımların hazır olmadığına dikkat çeken başarılı ikili, "Zaman geçtikçe takım olarak iyi duruma geleceğiz.Yeni oyuncular mutlaka uyum sürecini de aşacaklar.Savunma bölgesinde kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır.Geçen sezon Kartal deplasmanından iyi sonuçla dönmüştük.Hedefimiz ilk galibiyetimiz alarak çıkışa yakalamaktır" ifadelerini kullandılar.

KILIÇ'TAN OYUNCULARINA UYARILAR
Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç her antrenmanda futbolcularını topu oyuna çabuk sokmaları konusunda uyarıyor. Özellikle orta saha oyuncularının dikkatini çeken deneyimli teknik adam futbolcularına dikine oynamaları ile ilgili çalışmalara da ağırlık veriyor.
Bu arada zorlu maç öncesinde taraftarlar antrenman sonrasında takıma cezerye ikramında bulundu.