Beşiktaş, Helsinki'ye Gitti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında HJK Helsinki ile oynayacağı karşılaşma için bu sabah Finlandiya'ya gitti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında İstanbul'da 2-0 mağlup ettiği HJK Helsinki ile 26 Ağustos Perşembe günü (yarın) TSİ 19.45'te oynayacağı rövanş maçı için Finlandiya'ya gitti. 19 futbolcunun yer aldığı Siyah-beyazlı kafile, bu sabah Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Finlandiya'nın Helsinki şehrine hareket etti. Kafilede yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.
Teknik Direktör Bernd Schuster'in belirlediği 19 kişilik oyuncu kadrosunda şu isimler yer aldı:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Guti, Quaresma, Nihat Kahveci, Holosko, Bobo, Nobre, Zapotocny, Necip Uysal, Tabata, Ersan Adem Gülüm, Hilbert, Ekrem Dağ, Fabian Ernst, Ferrari."
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Finnair Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Saat 19.30'da Siyah-beyazlılar statta son antrenmanını yapacak. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümünü basın mensupları takip edebilecek.
Finnair Stadı'nda oynanacak olan HJK Helsinki-Beşiktaş maçını Danimarkalı hakem Peter Rasmussen yönetecek. Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak olan mücadelenin ardından Beşiktaş kafilesi Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a dönecek.