Ülker Basın Mensuplarına İftar Yemeği Verdi

Türkiye yapılacak olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın ana sponsorlarından Ülker, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Swiss Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi ile davetliler ve basın mensupları katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonunun başlamasına çok az bir süre kaldığını vurgulayarak, "Bu organizasyonu almamız çok kolay olmadı. Türkiye'nin bu şampiyonayı yapmaya hak kazanması bize gurur verdi. Şampiyonanın hazırlıkları tamamlandı. Şampiyona sayesinde Türk sporuna iki yeni salonu da kazandı. İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu ve Ankara'daki spor salonu Türk sporuna hizmet edecek. Biz bu şampiyonada
hem saha içinde hem de saha dışında başarılı olmak istiyoruz" dedi.
Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker ise Ülker'in Türk basketboluna verdiği destekle ilgili bilgiler verirken Afridi ise Dünya Şampiyonası için hazırladıkları reklam kampanyası konusunda bilgiler sundu.