Kasiad'dan Samsunspor'a Destek

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, dernek üyeleri ile birlikte Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Tutu'yu ziyaret etti.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarete KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Başkan Yardımcısı Uğur Kocaoğlu, Genel Sekreter Hakan Uysal ve dernek üyeleri Taner Çoruh ve Tayfur Yeşildağ katıldı.
KASİAD olarak Samsunspor'a destek vermek için hazır olduklarını söyleyen Abdurrahman Hacıkerimoğlu, "Bundan sonraki dönemde Samsunspor layık olduğu yere gelecektir. Geçmiş dönemlerden bu zamana gelinceye kadar ki noktada kamuoyunda Samsunspor'a yönelik bir güvensizlik gündemdeydi. Sizin yönetiminizle birlikte bu güven bunalımının büyük ölçüde aşıldığını düşünüyoruz. Bundan sonra da Samsunluların Samsunspor'a bakış açısı daha farklı olacaktır diye ümit ediyoruz. Biz KASİAD olarak yönetiminizi gönülden
destekliyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkut Tutu, "Göreve geldiğimizden beri bizim de arzu ettiğimiz bugünkü şartların oluşmasıydı. Bir nebze başardık ama sonuçlanmış değil. Bizi son derece mutlu eden Samsun'da kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli yönetimin ve Samsunspor'un yanında olduklarını ifade etmeleri bizi mutlu ediyor. Yönetimdeki herkesin hiç kimseyle kırgınlığı kavgası olması mümkün değil. Sizlerin ziyaretleri bizim için çok değerli. Yönetimim adına sizlere teşekkür ediyorum" diye
konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ün sonradan katıldığı ziyarette Samsunspor Genel Sekreteri Rüştü Araboğlu ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar da hazır bulundu.