Bayan Futbol Milli Takım'na Vali Morali

Bayan Futbol Milli Takımı teknik heyeti ve oyuncularına Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, 2011 Dünya kupası eleme maçı öncesi moral verdi.

Avusturya ile Samsun'da 25 Ağustos'ta saat 19.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı 2011 yılı Dünya Kupası Grup eleme maçı öncesi Bayan Futbol Milli Takım oyuncuları ve teknik heyeti Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Teknik direktör Hamdi Arslan, antrenör Aysun Boyacı, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, takım kaptanı Bilgin Değerli, oyuncular Çiğdem Belçik, Gülcan Koca'yı makam kapısında karşılayan Vali Aksoy, başarı dileklerini iletti.
Bayan milli takımın önemli bir karşılaşmaya çıkacağını belirten Vali Hüseyin Aksoy, "Gönlümüz ve başarı temennimiz milli takımımızla. Sahada iyi bir performans göstererek Avusturya'yı yeneceğine inanıyoruz. Milli takımımızın dünya kupası serüveninde de, kupa için sahaya çıkmasını ve ülkemizi onurlandırmalarını bekliyoruz. Bu müsabakanın Samsun'da gerçekleştirilmesini de bizim için aynı bir onur. Tüm vatandaşlarımızı maça bekliyoruz" dedi.
Teknik direktör Hamdi Arslan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdikleri ve müsabakada rakiplerini yenerek yollarına devam etmek istediklerini belirtti. Arslan, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'a, futbol topu şeklinde masa saati hediye etti.