Deivid de Souza Fenerbahçelilerle vedalaştı

Fenerbahçe Trabzonspor ile yapacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesislerindeki idman öncesinde Deivid de Souza takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda PAOK'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde Trabzonspor maçının ilk antrenmanında, PAOK karşısında 90 dakika forma giyen Gökhan Gönül, Andre Santos, Lugano, Cristian, Selçuk, İlhan ve Mehmet Topuz, antrenör Turgay Alta ile bir yenileme idmanı yaptı.

Diğer oyuncular ise koşu ve kondisyon çalışmasının ardından iki takım halinde top kapma ve pas antrenmanı gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanı çift kale maçla sona erdi.
Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın ilk antrenmanına, sağ üst adalesinde ödem olan Volkan Demirel'in yanı sıra diz ağrısı bulunan Semih ile sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Emre Belözoğlu katılmayarak tesislerde tedavi oldu.

Sakatlığı süren Dia, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile bir çalışma yaparken, yeni transfer Niang ise maçta sağ dizine ve sol üst adalesine aldığı darbeler nedeniyle koşu yapıp tedavi oldu.
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

DEİVİD'DEN TAKIM ARKADAŞLARINA VEDA


Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanı sırasında Brezilya'nın Flamengo takımına transfer olan Deivid, eski takım arkadaşlarına veda etti.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşları, teknik ekip ve Can Bartu Tesisleri personeliyle vedalaştı. Vedalaşma sırasında duygusal anların yaşandığı bildirildi.