Galatasaray Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, dün gece oynanan Karpaty Lviv karşılaşması sonrası Spor Toto Süper Lig'de Pazar akşamı oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, futbolcular saat 10.00'da 1 No'lu antrenman sahasında bir araya geldi. Karpaty Lviv ile oynanan ve 2-2 sona eren UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında oynayan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenman 1.5 saat sürdü. Dün geceki maçta yer almayan oyuncular ise topla kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana tedavisi devam eden oyuncular ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam eden Aydın Yılmaz
dışında tüm futbolcular katıldı. Galatasaray, 21 Ağustos Cumartesi günü (yarın) akşam 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı bir çalışma gerçekleştirerek Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
SAKAT FUTBOLCULARIN SON DURUMU
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Karpaty Lviv maçı sonrası ve Pazar gecesi oynayacağı Bursaspor maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcular ile ilgili bilgilerin şunlar olduğu bildirildi:
"Maç içinde aldığı darbe sonucu ayak tabanının altındaki zarda yırtık oluşan Mehmet Batdal'ın tedavisine başlandı. Ayak sırtında darbeye bağlı ezilme oluşan Hakan Balta dinlendirildi.
Sol üst ön adelesine aldığı darbeden dolayı ayağında ezilme olan Mustafa Sarp dinlendirildi.
Lorik Cana'nın tedavisine devam edildi."