Ttf Başkanı Ayda Uluç: Şimdi Hedef Wta Championships

İstanbul Cup 2010'u başarılı bir organizasyonla tamamladıklarını belirten Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç, "2011'den itibaren kıtaların buluştuğu İstanbul'da tenisin yıldızlarını buluşturacağız" dedi

İstanbul Cup 2010'u başarılı bir organizasyonla tamamladıklarını belirten Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç, "2011'den itibaren kıtaların buluştuğu İstanbul'da tenisin yıldızlarını buluşturacağız" dedi.
Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2010 muhteşem bir finalle sona ererken, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç organizasyonu başarıyla tamamlamaktan mutlu olduklarını söyledi.
Gelen oyuncuların kalitesi ve heyecan bakımından üst düzey bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirten Uluç, "Altı yıldır devam eden turnuvanın bu yılki finali gerçekten unutulmaz oldu. ENKA Tesisleri'ne gelen sporseverler yarı final ve final maçlarında deyim yerindeyse tenise doydular. Böylesine önemli bir turnuvayı ufak tefek eksikler dışında kusursuz olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, önümüzdeki yıldan üç yıl boyunca İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek WTA Championships (Sezon Sonu Şampiyonası) için hazırlıklara bugünden başladıklarını söyledi. Uluç, "Kıtaların buluştuğu İstanbul'da dünyanın en iyi sekiz bayan raketini buluşturacağız. Türk tenisinin geleceği açısından büyük önem verdiğimiz bu prestijli organizasyonu da en iyi şekilde gerçekleştireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.