Trabzonspor'da Transfer Çemberi Daralıyor

Trabzonspor'da uzun süreden beri gündemi meşgul eden forvet transferinde çember daralmaya başladı

Trabzonspor'da uzun süreden beri gündemi meşgul eden forvet transferinde çember daralmaya başladı. Bordo-mavililerin görüştüğü forvet oyuncularından hangisini alacağı merakla beklenirken, yönetimin bu hafta içinde golcü transferini sonuçlandırmayı planlıyor.
Forvet oyuncusu konusunda ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor daha önce golcü oyuncu konusunda yaşadığı sıkıntıları tekrar yaşamama adına 3 bölgeye yapacağı transferde titiz hareket ediyor. Transferde geç kalan Bordo-mavililerin gündeminde birçok oyuncu bulunurken, ilk sırayı ABD Milli Takımı'nın golcü oyuncusu Jozy Altidor alıyor. Bu oyuncu için başka takımlarında devreye girmesi üzerine bu transferin gerçekleşme ihtimalini zayıflatsa da bordo-mavili yönetim oyuncunun işini bitirmek için tüm şartlarını
zorluyor. İspanya'nın Villareal Kulübü'yle görüşmelere sürdüren bordo-mavililer oyuncuyu ikna etmek için büyük bir çaba harcıyor.
Taliplilerinin artması üzerine Trabzonspor'a yeni şartlar süren ABD'li oyuncu Trabzon şehri konusunda da endişeleri bulunması üzerine şehri gezme isteği yönetim tarafından sıcak karşılanmadı.
Trabzonspor yönetimi transferi 1 hafta içinde bitireceklerini belirtirken, Altidore transferinin tamamen olumsuz sonuçlanması halinde İsveç'in yıldız ismi Elmander ve Kamerun'un hızlı forveti Pierre Webo'dan birine imza attırmanın planlarını yapıyor.