Manu'nun Portekizli Yıldızı Anderson Ölümden Döndü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Anderson, ülkesi Portekiz'de trafik kazası geçirdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Anderson, ülkesi Portekiz'de trafik kazası geçirdi. 22 yaşındaki yıldız futbolcunun alev alan araçtan son anda kurtulduğu bildirildi.
Manchester United Kulübü sabah saatlerinde aldığı bir haberle sarsıldı. Kulübün 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Anderson'un ülkesinin Braga Kenti yakınlarından 2 arkadaşıyla birlikte bir gece kulübünde eğlendikten sonra yola çıktığı ve sabah saatlerinde ise aşırı hız nedeniyle kaza geçirdikleri belirtildi. Portekiz kaynakları Audi R8 marka lüks aracı (100 bin pound değerinde), Anderson'un bir erkek arkadaşının kullandığını araçta bir de bayanın bulunduğunu aktardılar. Portekizli polisi,
aracın, saatte 197 km hızlı giderken şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aniden yoldan çıktığını, bir duvara çarptığını ve metrelerce havada takla attıktan sonra yere düşerek alev aldığını bildirdi.
Araçtan kendi imkanlarıyla kurtulan 3 kişinin Braga Kenti'ndeki St. Mark Hastanesi'ne kaldırıldıkları açıklandı.
Anderson 2007 yılında Porto'dan Manchester United'a 18 milyon pound bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Asıl adı Luis di Abreu Oliveira olan Anderson Şubat ayında sol dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde de forma giyememişti.