Grella Transferi De Yattı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Avustralyalı orta saha oyuncusu Vince Grella'ya kulübü Blackburn Rovers'tan izin çıkmadı.

Galatasaray transferde bir hayal kırıklığı da Avustralyalı orta saha oyuncusu Vince Grella'da yaşadı. Uzun süredir Avustralyalı futbolcuyu kadrosuna katmak için çaba gösteren Sarı-kırmızılı yöneticilerin ümidini bitiren ise Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ın teknik direktörü Sam Allardyce oldu. Allardyce takımının yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü Avustralya'da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Grella'nın Galatasaray'a gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Geçtiğimiz
sezonun sonundan beri bu tür haberler çıkıyor. Neden olduğunu bilmiyorum ama Grella'nın takımdan ayrılacağına dair herhangi bir gelişme yok" dedi.
Bir gazetecinin Allardyce'e, geçtiğimiz haftalarda iyi bir teklif gelmesi halinde Grella'nın satılabileceğini yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine ise, tecrübeli teknik adam, "Bence Grella bizimle kalıyor" diye cevap verdi.
Avustralya'daki Futbol Festivali Turnuvası'nda Blackburn'un Sydney FC takımı ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Allardyce mücadelede 57 dakika süre alan Grella'nın performansından da sona derece memnun olduğunu ifade etti.