Genç yetenek Serdar Aziz'in gözü formada

Bursaspor'un genç stoperi Serdar Aziz, Stepanov'un gelmesinin rekabeti artırdığını belirterek, "Ben çok çalışmaya devam edeceğim

Bursaspor'un genç stoperi Serdar Aziz, Stepanov'un gelmesinin rekabeti artırdığını belirterek, "Ben çok çalışmaya devam edeceğim. Hocam görev verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" dedi. Bu sene Bursaspor'dan beklentinin yükseldiğini anlatan Serdar Aziz, Trabzonspor'la dostça bir karşılaşma yapacaklarını söyledi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Serdar Aziz, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti. Avusturya kampının olumlu geçtiğini, süper kupaya hazır olduklarını kaydeden Serdar Aziz, "Süper Kupa'yı istiyoruz. Trabzonspor da çok iyi bir takım. Güzel ve dostça bir mücadele olacak. Trabzonspor da biz de lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Stepanov'un aynı mevkiye geldiğinin hatırlatılması üzerine Serdar Aziz, "Kim gelirse gelsin beni ilgilendirmiyor. Ben çok çalışacağım. Herkes ekmek parası için oynuyor. Geçen sene de rekabet vardı. Biz elimizden geleni yaptık. Hocamız görev verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" karşılığını verdi.

Serdar Aziz, bu seneki beklentilerin sorulması üzerine ise, "Bu sene daha fazla beklenti var. Çünkü şampiyon oldu. Şampiyonlar Ligi'nde de oynayacağız. Orada da bizden bayağı beklenti var. İyi bir takımız, iyi bir kadromuz var. Bu sene daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.