Gaziantepspor Topbaşı Yaptı

Gaziantepspor, Hollanda kampının ardından kendi tesislerinde sezon hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde kamp sonrası verilen 3 günlük iznin ardından bugün topbaşı yapan Kırmızı-Siyahlılar, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Taraftarlar dernekleri teknik direktör Tolunay Kafkas'a çiçek vererek başarılar diledi. Basın mensuplarına poz verilmesinin ardından takım çalışmalara başladı. Kırmızı-siyahlı takımın antrenmanını bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenmana çıkan futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Hollanda kampının kendileri açısından çok iyi geçtiğini belirterek, bundan sonraki çalışmaların Gaziantep'te devam edeceğini kaydetti. Gaziantepspor'un hiç olmadığı kadar iddialı olduğunu kaydeden Kafkas, "Oyuncularımın hepsi hazır. Performanstan memnunum. Bir stoper bir de 10 numara alınacak. Havanın aşırı sıcak olması canımızı sıktı. Buna da alışacağız. Mazeret üretmeden her şeyin en iyisini yapacağız. Bir sistemi oturtmak kolay değil. Birkaç sistem üzerine çalıştık.
Uygun olanını oynadık. Bu sistemi de Kayseri ve Kasımpaşa maçında göreceksiniz" dedi.
Takımın kimsenin üzerine kurulmadığını ifade eden Kafkas, "Sosa iyi bir oyuncu, ona göre bir yer yok. Her hoca onu en iyi yerde kullanmak ister, ama ona göre yer yok. Bulunduğu yerde iyi oynuyor. İnançlıyız, bu yoldan da dönmeyeceğiz. Takımdan kimseyi göndermeyeceğiz, iki oyuncu alacağız" diye konuştu.
Gaziantepsporlu Emre Güngör de güzel bir kamp geçirdiklerini, yoğun çalıştıklarını ve iyi hazırlık maçları yaptıklarını dile getirdi. Takımı iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını kaydeden Güngör, "Bunun sonucunu alacağız. Ligde ilk 5'in içinde olacağız. Kupayı Gaziantep'e getirmek istiyoruz Hedeflerimiz büyük. İyi başlarsak iyi gideceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
İvan De Souza ise kampın çok iyi geçtiğini belirterek, "Özellikle antrenmanlar doyurucuydu. Hocamız, oynatmak istediği sistemi anlattı. Ona göre antrenman yaptık. Türkiye ligi her geçen yıl daha iyi oluyor. Gaziantepspor, bu sene herhalde benim gördüğüm en iyi kontratları yaptı. İyi bir lig bekliyorum" diye konuştu.