Bursaspor'da Neşeli Antrenman

Bursaspor Trabzonspor ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bursaspor Trabzonspor ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda bir hayli yorulan futbolcular havuzda serinlemeye çalışırken, bazı oyuncuların birbirini ıslatması renkli görüntüler oluşturdu.
Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman öncesi sahanın ortasında futbolcularıyla kısa süreli toplantı yapıp startı veren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman sahasından ayrıldı. 45 dakika boyunca düz koşu yapan futbolcular, açma germe hareketleriyle antrenmanı bitirdi. Sol ayak bileğinde sıkıntı olan Ozan İpek ile ağrısı bulunan Muhammet Demir antrenmanı yarıda bıraktı. Sakatlığı devam eden Insua ise
salonda çalıştı. Antrenmanda oldukça yorulan futbolcular havuza girerek serinlemeye çalıştı. Vederson havuza atlayarak neşeli görüntüler oluşturdu. Havuzun yanında bulunan meyvelere de akın eden futbolcular, günün yorgunluğunu attılar. Bazı futbolcular da birbirlerini ıslatarak şakalaştı.
Turgay Bahadır takım arkadaşı Hüseyin Çimşir'e kavun vererek, "Al çiçeğum" diye espri yaptı. Bursaspor akşamki antrenmanla günü tamamlayacak.