Korkuteli'li Emrah Antalyaspor'da

Korkuteli Belediyespor, kalecisi Emrah Arslan'ı Antalyaspor'a gönderdi

Korkuteli Belediyespor, kalecisi Emrah Arslan'ı Antalyaspor'a gönderdi. Kırmızı beyazlı takımın 2. Rüştü'sü olma yolunda hızla ilerleyen Emrah, ilk etapta Antalyaspor U-18 takımının kalesini koruyacak
Geçtiğimiz yıl oluşturulan sistemin ilk meyvesini alan Korkuteli Belediyespor, kalecisi Emrah Arslan'ı Antalyaspor'a gönderdi. Kırmızı beyazlı takımın 2. Rüştü'sü olma yolunda hızla ilerleyen Emrah, ilk etapta Antalyaspor U-18 takımının kalesini koruyacak.
Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sezon Belediye başkanı Hasan Gökce'nin isteği ile tekrar aktif hale getirilen Korkuteli Belediyespor'da sistemli çalışmanın meyveleri toplanmaya başlandı. İlk olarak Antalya 2. Amatör liginde şampiyon olan Korkuteli Belediyespor, daha 2. sezona başlamadan takımdaki en iyi yeteneklerinden birisini Antalyaspor'a gönderdi.
Geçtiğimiz sezon Korkuteli Belediyespor kadrosuna dahil edilen ve sarı yeşilli takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan Emrah Arslan, geçtiğimiz hafta içinde Antalyaspor ile anlaşma imzaladı.
Yaklaşık 2 aydır kırmızı beyazlı takımın antrenmanlarına çıkan Emrah, henüz 16 yaşında genç bir yetenek. Emrah'ın ilk sezon Antalyaspor U-18 takımının kalesini koruyacağı ve daha sonra önce A-2 takıma, sonra A takıma yükselebileceği ifade ediliyor.
Korkuteli Belediyespor Antrenörü Recep Hekimoğlu, Yönetici Cemal Tınkaz ile futbolcu ağabeyleri Bayram Kutlu ve Hakan Vuran nezaretinde canla başla çalışan Emrah'ın önünün açık olduğunu ifade eden Belediyespor teknik ekibi, Emrah'ın disiplinli bir çalışma sonrasında ilçemizden çıkan 2. Rüştü Reçber olacağına inandıklarını ifade ettiler.
Kaleci Emrah ise başta kendisinin Antalyaspor'a transfer olmasında büyük çaba harcayan Hakan Vuran olmak üzere bütün Yönetime, teknik ekibe ve futbolcu ağabeylerine çok teşekkür ettiğini ifade ederek, onların yüzünü kara çıkarmayacağını ve canla başla çalışarak ilk etapta Antalyaspor kalesine geçmeyi hedeflediğini ifade etti.