Bir Haftada İkinci Kez Transfer Oldu

Geçtiğimiz hafta İngiliz ekibi Portsmouth'tan İtalyan takımı Genoa'ya transfer olan Ganalı orta saha oyuncusu Kevin-Prince Boateng'in, İtalyan ekibi AC Milan'a kiralandığı bildirildi.

İtalya'da beklenen transfer gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Serie A ekiplerinden Genoa'nın Premier Lig takımlarından Portsmouth'tan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ganalı orta saha oyuncusu Kevin-Prince Boateng, sezon sonu satın alma opsiyonuyla birlikte ünlü İtalyan ekibi AC Milan'a kiralandı. Genoa Başkanı Enrico Preziosi daha önce yaptığı açıklamada Boateng'in kendileri için oynamayacağını söylemişti.
23 yaşındaki Almanya doğumlu Boateng zaten İngiltere'den ayrıldığından beri Milan'la antrenmanlara çıkıyordu. Kariyerine Hertha Berlin'de başlayan Boateng, Gana Milli Takımı'nın da formasını giyiyordu.
Ganalı bir baba ve Alman bir annenin oğlu olan Kevin-Prince Boateng aynı zamanda Almanya Milli Takımı forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Manchester City'e transfer olan Jerome Boateng'in de üvey kardeşi.
(ERS-ERS-S)