Almanya'da Bundesliga heyecanı başlıyor

Alman 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 2010-2011 sezonu, yarın akşam oynanacak olan Bayern Münih-Wolfsburg maçı ile başlayacak.

Milli futbolcu Hamit Altıntop'un formasını giydiği son lig şampiyonu Bayern Münih ile Wolfsburg arasında oynanacak ilk maç TSİ 21.30'da başlayacak.

Ligde cumartesi günü TSİ 16.30'da Freiburg-St.Pauli, Hoffenheim-Werder Bremen, Mönchengladbach-Nürnberg, Hannover-Frankfurt, Köln-Kaiserslautern maçları oynanırken, TSİ 19.30'da da Hamburg ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Bundesliga'nın ilk haftası pazar günü TSİ 16.30'da oynanacak Mainz 05-Stuttgart ve 18.30'da oynanacak Dortmund-Leverkusen maçları ile tamamlanacak.

Mesut Özil'in Werder Bremen'den İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olması ile Bundesliga'daki 12 takımın kadrosunda bulunan Türk futbolcu sayısı 17'ye düştü.

Bayern Münih'te Hamit Altıntop, Bayer Leverkusen'de Burak Kaplan ve Eren Derdiyok, Werder Bremen'de Onur Ayık, Stuttgart'ta Serdar Taşçı, Borussia Dortmund'da Nuri Şahin ve Yasin Öztekin, Hamburg'da Tunay Torun, Hoffenheim takımında Ramazan Özcan, Freiburg'da Ömer Toprak, Nürnberg'de İlkay Gündoğan, Mehmet Ekici, FC Köln'de Taner Yalçın, Sankt Pauli'de Deniz Naki forma giyerken, Eintracht Frankfurt takımı da Ümit Korkmaz, Halil Altıntop ve Cenk Tosun ile 3 Türk futbolcuyu kadrosunda bulunduruyor.