Şenol Güneş, Yeni Bir Süpriz Peşinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngilizlere yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngilizlere yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 1994-95 sezonunda İngiliz ekibi Aston Vılla'yı UEFA Kupası 2.Turunda eleyen takımın başında bulunan deneyimli teknik adam bu kez aynı sürprizi Liverpool karşısında tekrarlamak istiyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Liverpool ile 34 yıl önce oynanan karşılaşmada görev alan isimlerin başında gelirken, dönemin teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı da, Güneş'in teknik danışmanı olarak takımın bünyesinde yer alıyor. 1976-77 sezonunda oynanan Liverpool maçında Trabzonspor'un kalesini koruyan Şenol Güneş, bu kez Liverpool maçında teknik direktör olarak heyecan yaşayacak. 34 yıl önce oynanan karşılaşmada Trabzonspor rakibini 1-0 evinde yenerken, deplasmanda ise 3-0 mağlup olmuştu.
GÜNEŞ YENİ SÜPRİZ PEŞİNDE
Güneş'in teknik adam olarak görev yaptığı dönemde Trabzonspor, 1994-1995 sezonunda da 1. turda Romanya'nın Dinamo Bükreş, 2. turda İngiltere'nin Aston Villa takımını eledikten sonra 3. tura yükselmeyi başarmış, ancak 3. turda İtalya'nın Lazio takımına elenmişti. Güneş'in görevde bulunduğu dönemde İngilizlerin güçlü takımlarından Aston Villa'yı kendi evinde 1-0 mağlup eden Bordo-mavililer, İngiltere'de oynanan rövanş maçında 2-1 mağlup olmasına rağmen rakibini kupa dışında bırakarak şok etmişti.