Timsaha Seyircisinin Önünde Özgüven Geldi

Spor Toto Süper Ligi'ne iyi başlayarak 3 puanı hanesine yazdıran Bursaspor'a seyircisinin önünde özgüven gelirken, yöneticiler oynanan futbol ve alınan skordan memnun olduklarını söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, şampiyona yakışır bir futbol oynadıklarını belirterek, "Özgüvenin adı bu olsa gerek. Maçın her dakikasında gerçek bir şampiyon gibi oynadılar. Çok gol pozisyonu, direklerden dönen toplar var. 4-5 sıfır olması içten değildi. Kazanmasını bildik. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanından 3 puanla döneceğimizi ümit ediyorum. Çok güzel bir gece oldu. Bizi yanlız bırakmayan
taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Bursaspor'un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman ise, "Sezonun ilk maçı, galibiyetle başlamak çok güzel. İyi bir oyun oldu. Takımlar ilk maçlarda hazır olmuyorlar. Takımımız gayet iyi. Yeni transferler katkıda bulundular. İnşallah 3 puanlar sırayla gelecek" şeklinde konuştu.

"GEÇEN HAFTAYA GÖRE YÜZDE YÜZ FARK VAR"
Takımın güzel oynadığına işaret eden İlhan Uslu ise, "Katkı koyabilecek iki transferimiz daha var. Takımımız güzel oynadı, iyi mücadele etti. Skordan memnunum. Geçen haftayla bu hafta arasında yüzde yüz fark var. İyi motive olduğumuz taktirde her maç bizim için kolay geçecektir" diye kaydetti.
Üstün olan tarafından Bursaspor olduğunu hatırlatan Mehmet Kara, "Çok daha farklı olabilirdi. Su sıcakta ancak bu kadar olur. Oynamadan biz bile ter döküyoruz. Yeni transferler bize ümit verdi. Takımın mücadelesi ümit verdi. Zirveye oynamaya devam edeceğiz. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

"SAHADA KENDİNE GÜVENEN BİR BURSASPOR İZLEDİK"
Ligin ilk maçlarının her zaman zor ve süprizlere gebe olduğunu söyleyen Öztürk Yazıcı, "Hava da son derece sıcak ama bugün sahada kendine güvenen bir Bursaspor izledik. Olağanüstü hareketler izledik. Nunez'den bir rövaşata dünya sahalarında nadir görülen bir hareket. Seyircinin zevk aldığını düşünüyorum. Hava sıcak olmasaydı bu kadar daha zevkli mücadele olurdu. İlk müsabakada 3 puan bize güven verdi. İleriye daha iyi bakıyoruz. Çocuklar çok iyi, onlarla gurur duyuyoruz. Bursalılar da gurur duymaya devam
edecek" diye konuşu.