Fenerbahçe'de İmza Şov (2)

Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna dahil ettiği İlhan Eker, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia ve Caner Erkin için bir imza töreni düzenledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda yapılan imza törenine söz alan Mamadou Niang, Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Özellikle çok komplike zorlu bir transfer sürecinin ardından buradayım. En sonunda mutlu sona ulaştık. Marsilya başkanı ve antrenörüyle uzun konuşmalar yaptım. Ayrıca Fenerbahçe yönetimi de kulübümü ikna etmek için oldukça uğraştı, Avrupa Futbolu'nun en önemli kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum. Burada elimden gelenin en iyisini
yapacağım" dedi.
Issiar Dia, Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de yer almak dünya futbol sahnesinde yer almak anlamına geliyor. Takımım için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Caner Erkin ise imza töreninde "Türkiye'nin ve Dünya'nın en büyük kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum. Yurtdışında oynadıktan sonra burayı tercih ettim. Tüm camiamıza ve bana çok hayırlı olmasını umuyorum" şeklinde konuştu.
İlhan Eker ise "Bende böylesine bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada çok başarılı oluruz. Mutlu ve gururluyum. Takımıma sonuna kadar katkıda bulunurum" ifadelerini kullandı.
Slovak oyuncu Miroslav Stoch ise transfer görüşmelerinin geçtiğimiz aralık ayından bu yana devam ettiğini ve sonunda Fenerbahçe'ye geldiğini hatırlatarak, "Geçtiğimiz aralık ayında transfer görüşmelerimiz başladı. O dönemden bu döneme transfer oldum. Fenerbahçe'ye gelmekten dolayı çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapıp takım için başarılı olmak istiyorum" dedi.