Denizlispor'da Gözler Lige Çevrildi

Denizlispor'da gözler lige çevrildi

Denizlispor'da gözler lige çevrildi. Süper Lig'de 11 sezon mücadele ettikten sonra geçen sezon Bank Asya 1. Lig'e düşen Denizlispor, sezonun ilk maçını gelecek hafta bugün kendi sahasında ligin yeni ekiplerinden Güngören Belediyespor'la oynayacak.
Denizli ve Bolu'daki kamplarla yeni sezon öncesi kamp hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da artık tüm gözler ligin ilk maçına çevrildi. Ligde oynanacak Güngören Belediyespor maçı öncesi son ciddi hazırlığını kendi sahasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'la yapan ve maçı Roberts ve Okan Koç'un golleri ile 2-0 kazanan yeşil siyahlı ekipte oynanan futbol teknik heyeti memnun etti. Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fethiyespor maçında ligde mücadele etmeyi düşündüğü ilk onbiri
sahaya sürerken, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle diğer futbolcuların da son durumunu görme imkanı buldu. Denizlispor'un yeni transferlerinden kaleci Evren yaptığı kurtarışlarla güven verirken, Braga ciddiyeti ve oynadığı futbolla hem teknik heyetin hem de taraftardan büyük destek gördü. Yeşil siyahlı futbolcular bugünü dinlenerek geçirirken, Güngören Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla başlanacağı belirtildi. Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini
belirten teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "İlk maç bizim için çok önemli. Kendi saha ve seyircimiz önünde Güngören Belediyespor maçını kazanarak lige galibiyet ve yüksek moralle başlamak istiyoruz" dedi.
Öte yandan transfer döneminin bitmesine iki haftalık bir süre kala çalışmalarını sürdüren Yeşil siyahlı ekipte, teknik heyetin gidecek futbolcularla ilgili bir rapor hazırladığı ve yönetime vereceği öğrenilirken, özellikle bir golcü oyuncu alınması yönünde istekte bulunduğu kaydedildi.