Gaziantepspor-kasımpaşa Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor, kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor, kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Karşılaşma, 0-0 berabere sonuçlandı. Maç sonunda iki takım Teknik Direktörü, alınan bir puanının memnun edici olduğunu söyledi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Gaziantepspor oturmuş kadrosuyla Bursaspor'un yaşadığı şampiyonluğa aday bir takım olarak gösteriliyor. Buna ben de katılıyorum. Gaziantepspor yaptığı transferler ve hocasıyla. Başkanıyla hakikaten buna layık bir takım. Kasımpaşa pek medyanın önünde olan bir takım değildi. Yaptğımız uzun kamp dönemi sonrası herkes bir merak içerisindeydi. Kadrosundan 29 futbolcusundan 16'sı takımdan ayrılmıştı. Kadromuza kattığımız yetenekli oyuncularla yola çıktı. Bazı
oyuncularımız sakat olduğu için kadroda yer almadı. Bugün gördük ki lige hazır bir takımımız var. Bugün centilmence bir maç oldu. İki takım oyuncuları da hakeme yardımcı olmaya çalıştı. Hakikaten keyifli bir 90 dakika yaşattık diyebilirim. Bizim deplasman veya iç saha diye bir ayrımımız yoktur. Kazanmak adına uğraş veriyoruz. Burada aldğımız bir puan tabi ki memnun edicidir. Bundan sonra da eksiklerimizin de katılımıyla daha da iyi olacağız. Herkesin beğenisini kazanan ve markamıza yakışır futbol
oynayacağız" dedi.
Kasımpaşasporlu Erdi, sıcak havada alınan bir puanın kendileri için sevindirici olduğunu belirterek, "Uzun bir kamp döneminden sonra alınan bu sonuç bizi mutlu etti. İstanbul'a bir puan ile dönüyoruz" diye konuştu.
İki takımı da mücadelesi için kutlayan Merthan da, "Maçın bazı bölümlerinde nefes almak bile zordu. Bir puan çok önemlidir diye düşünüyorum. Aldığımız bu puanla lige çok iyi başladığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "İlk yarısı iyi oynamayan fazla pas hatası yapan bir Gaziantepspor vardı" diyerek, "İkinci yarı toparlayan, maçı kazanabilecek 2-3 tane net pozisyon bulan fakat bunu da gole çeviremeyen bir görünü çizdik. Hazırlık maçlarına baktığınızda oldukça iyi bir takım. İlk yarıyı saymazsak, yine istediğimize yakın daha iyi olabileceğimiz bir Gaziantepspor'du. Başlangıçlar zor oluyor. Evimizde berabere kaldık. Çok önemli değil, dışarıda puan alacak gücümüz var.
Sanki görüntümüz deplasman takımı hüviyetinde. Geçen seneden beri içeride sıkıntı yaşıyoruz. Seyirci bizi desteklesin, burada bir ambiyans oluşturmamız lazım. Nasıl başladığınız değil, nerede bitirdiğiniz önemlidir. Kolay kolay mağlup olmayan, çok da maç kazana bir bir takım olacak. 3 puanla başlamak isterdik. 1 puanda iyidir. Oyuncularla ilgili yorum yapmayacaksınız. Ben kahraman değilim. Kazanırsa oyuncu, kaybederse Teknik Direktör kaybeder. Hikaye anlatmanın anlamı yok. 3 tane orta saha oyuncumuz
beklediğim gibi çıkmadı. 10 numara arayışımız var. Gerekli transferi yaptı. Zaman içinde bir yerlere geleceğiz. Bu sene bir şeyler yaptık. İkinci devrede yapacağız. İddialı bir adamım, iddialı olmazsam işi bırakırım. Bu işi yapacak takımız, bunu yapacak cesaretim yüreğim de var, cesaretimde var. Hedef takım olduk, bu işler kolay değil. İki takımda bir puanı hak etti. İkinci devre daha iyi oynadık. Oyunun sonucu normaldi" ifadelerini kullandı.
Svunma oyuncusu Emre Güngör ise, "Maça iyi hazırlanmıştık. Ligin ilk maçları zor oluyordu. Seyircimizin önünde iyi maç çıkarmak istiyorduk. İyi mücadele ettik. Gol bulamadık. 2 puan bıraktığımızı düşünüyorum. İyi bir takımız, iki puanı telafi edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.