Spor Ajans'tan Faır-play Çağrısı

Türkiye'de Fair-Play adına önemli organizasyonlara imza atan Sporajans, Spor Toto Süper Lig'in başlamasıyla birlikte etkinliklerine hız veriyor

Türkiye'de Fair-Play adına önemli organizasyonlara imza atan Sporajans, Spor Toto Süper Lig'in başlamasıyla birlikte etkinliklerine hız veriyor. Sporajans Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş düzenlediği basın toplantısında bu sezon yapacakları etkinlik ve organizasyonlarla ilgili bilgiler verdi.
Slogan olarak 'Sporda Şiddete Hayır'ı seçtiklerini söyleyen Delibaş, "Biz spordaki şiddetin en büyük düşmanıyız. Birçok organizasyon düzenliyoruz, kulüplerimizi ve taraftarı Fair-Play çatısı altında toplamak için elimizden gelen herşeyi yapacağız'' diye konuştu. Organizasyonlarla ilgili bilgi veren Delibaş, "Bu sezonki organizasyonumuzun adını 'Sporun Zirvesi 2010 İzmir' koyduk. Yapacağımız etkinlikte pilot şehir olarak İzmir'i seçtik. Beşiktaş-Bucaspor maçıyla birlikte Fair-Play çalışmalarımıza hız
veriyoruz. Her ay futbolcu ya da yöneticilerimize centilmenlik ödülleri vereceğiz" dedi.
Başlattıkları kampanya çerçevesinde yurtdışından önemli spor adamlarını ülkemize getireceğini söyleyen Delibaş, "Lothar Matthaeus ve Mehmet Scholl'u Türkiye'ye getireceğiz görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.
Fair-Play adına İzmir'de özel bir maç organizasyonu yapmak istediklerini söyleyen Delibaş, "Dünya karmasını İzmir'e getirmek istiyoruz. Bunun için yoğun görüşmelerimiz var. Milli takımımızla Dünya karmasını karşı karşıya getireceğiz. Dostluk ve barışı pekiştireceğiz" dedi.
Düzenledikleri en ateşli taraftar yarışmasını Göztepeli Yalı Grubu'nun kazandığını söyleyen Nedim Delibaş, "İzmir onlarla gurur duymalı" diyerek sözlerine son verdi.