Santos Kulübü Başkanı Luis Alvaro, Chelsea kulübünü suçladı

Brezilya Serie A takımlarından Santos'un Başkanı Luis Alvaro,Santos'da forma giyen Neymar konusunda Chelsea'yi uyardı.

Brezilya Serie A takımlarından Santos'un başkanı Luis Alvaro, İngiltere şampiyonu Chelsea'nin 18 yaşındaki yıldız oyuncuları Neymar'ı kulübün izni olmadan ayartmakla suçladı.

Kulüp olarak daha önce gelen resmi teklifi anında reddettiklerini belirtirken "Buna rağmen Chelsea hâlâ Neymar'la uğraşıyor. Etik kurallara göre bu kabul edilemez ve Santos bu konuda kendini FIFA nezdinde savunmaya kararlı" dedi.

Neymar ve menajerinin genç forvetin Brezilya formasını ilk kez giydiği ve bir gol kaydettiği maç öncesinde Chelsea yetkilileriyle, New Jersey'de bir araya geldiğini öğrendiklerini ifade eden Alvaro "Dün bizim faks numaramızı istemişler. Bu transfer görüşmesi açmaya değmez. Santos kulübü Neymar için yapılacak hiçbir teklifle ilgilenmiyor" şeklinde konuştu.

Chelsea, Neymar için 30 milyon avroluk ikinci bir teklif sunmaya hazırlanırken başkandan gelen bu açıklama sonrası teklifi gözden geçirme kararı aldı. Neymar'ın Santos'la arasındaki sözleşmede 35 milyon avro karşılığında serbest kalma maddesi bulunuyor. İngiliz devi bu parayı öderse Santos'un transferde söz hakkı olmuyor.