Kasımpaşa, Gaziantepspor Deplasmanına Galibiyet İçin Gitti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında karşılaşacağı Gaziantespor maçı için Gaziantep'e gitti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Kasımpaşa, galibiyet parolasıyla Gaziantep'e gitti. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, lige çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "İlk maçımız için gittiğimiz Antep deplasmanı çok zor bir maç olacak. Rakibimiz çok önemli transferler yaptı. Hatta maddi olarak sınırlarını aşan transferler gerçekleştirdiler. Karşımızda çok iyi işler yapan kaliteli bir
takım bulacağız. Bizde çok iyi hazırlık dönemi geçirdik. Gündemden ve gazete sayfalarında yer almayan bir kamp süreci oldu. Bu yıl geçen seneden daha farklı bir takım göreceksiniz. Ayağa ve daha hızlı oynayan bir takım olacağız bunun doğrultusunda geçen yılki derecemizden daha üst seviyede bitirmek istiyoruz" dedi.
Kasımpaşa'nın Etimesgut Şekerspor'dan transfer ettiği Hüseyin Kala ise, havalimanında yaptığı açıklamada, "Gaziantep zor bir deplasman. Amacımız ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak. Bunu yapacak güçteyiz" diye konuştu.