Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan ile Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu, oyuncuların ve teknik heyetin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı yaptı. Saat 18.00'de, tesislerdeki salonda başlayan ve 30 dakika süren toplantı boyunca, Sarvan ve Okçuoğlu, yeni düzenlemeler ve yeni sezon için hakemlere verilen talimatlar hakkında detaylı bilgiler verdiler. Sarvan ve Okçuoğlu'nun bu tip toplantıları tüm Süper Lig ekipleriyle gerçekleştirdiği
bildirildi.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Sarı-lacivertli oyuncular, koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi.
Antrenmana sakatlıkları süren Güiza, Deivid, Berk Elitez, Senegal milli takımının Cap Vert adalarıyla oynadığı maçta sol arka adalesine darbe alan Issiar Dia ve sağ arka adalesinde sertlik bulunan Volkan Babacan katılmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Dünkü A2 maçında yer alan oyunculardan Özer, Mehmet Topuz, Gökay, Okan ve Caner ise yenileme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.
Fenerbahçe, yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına kapalı antrenmanla Antalyaspor maç hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından tesislerde kampa girecek.