Adanaspor'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, önümüzdeki hafta sonu konuk edeceği Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürüyor.

Çalışmalar maçın oynanacağı saatte yapılmasına rağmen zaman zaman yüksek nem oranı futbolcuları etkiliyor. Midesinden rahatsızlanan ve kasığında hafif ağrılar hisseden Onur Demirtaş günü yine dinlenerek geçirdi. Diğer futbolcular ise Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman yaptılar.
Transfer döneminde Mersin İdmanyurdan gelen Sami İzican eski takımına karşı forma giyeceği için farklı bir heyecan yaşadığını söyledi. Uzun yıllar kırmızı lacivertli renklere hizmet ettiğini söyleyen Sami, "Profesyonellik gereği her futbolcu her takımda oynayabilir. Mersin'de güzel günlerim oldu. Artık Adanaspor'un futbolcusuyum ve bu formaya hizmet edeceğim. Centilmence bir mücadele olacağını düşünüyorum. Uzun yıllardır bu iki takımın maçı beni çok heyecanlandırmıştır" dedi.
Takımın eski ve yeni oyuncuları Kartepe kampının ardından Adana'da devam eden çalışmalarda da aynı uyumu gösteriyorlar. Yeni transfer Özgürcan Özcan ve eski oyunculardan İzzet Yıldırım, Emrah Bedir ve Fevzi Özkan geçen sezon yakaladıkları aile havasının yeni oyuncuların katılımı ile bu yıl devam ettiğini belirterek, "Bu takıma kim transfer olursa olsun uyum sorunu çekmez. Tüm futbolcular birbirimizi seviyor ve saygı duyuyoruz. Adanaspor ailesi birlik ve beraberlik içinde şampiyonluğu yakalayacaktır"
ifadelerini kullandılar.
Kartepe kampının formda isimlerinden Talha Mayhoş antrenman öncesi yaptığı şık hareketlerde göz doldurdu. Genç futbolcu klasını konuştururken top tekniğinin ne kadar yüksek olduğunu da gösterdi.
Aşırı sıcaklar nedeniyle Adanaspor, sağlık ekibi sürekli olarak futbolculara sıvı tüketmeleri konusunda uyarılırda bulundu. Çalışma sırasında sürekli su ihtiyacını gideren oyuncular bazı günlerde havuza girerek serinlemeye çalıştılar.