Türkiye Voleybol 2. Ligi

Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Sungurluspor voleybol takımı 5 oyuncu transfer etti.

Sungurlu Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir, Çorum'u ve Sungurlu'yu Türkiye 2. Voleybol Lig'inde en güzel şekilde temsil edecek bir takım oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.
İlk hedeflerinin ligde kalmak, ikinci hedeflerinin ise yarı final oynamak olduğunu dile getiren Özdemir, "5 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Onların yerine Edirne Keşan Belediyespor'dan Kadir Aydın, Tokat Niksar Belediyesi'nden Tolga Yine, Ankara Başkent Üniversitesi'nde oynayan Ozan, Gümüşhane Torul Gençlik Spor'dan Emre ve yine Ankara Ziraat Bankası'nda oynamış Genç Milli Takımda olan bir oyuncuyla daha anlaşmış bulunuyoruz. Takımda bulunan Berk, Can, Hakan, Osman, Alper, Özkan ve Alperen'le de
sözleşmelerimizi yenilediklerini dile getiren Özdemir, "Takımımızı maddi gücümüz kadar kurduk. Bu yıl voleybol takımına 150 bin TL bütçe ayırdık. Bu miktarın bulunması halinde ancak 2. ligde kalıcı bir takım oluşturabiliriz. Takım sponsor bulması ve bütçenin artırılması halinde birinci lige çok rahat çıkabiliriz" dedi.