Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 1. grup takımı Malatyaspor'a yardım yapanlara teşekkür edilerek, maddi ve manevi destek istendi.

Malatyaspor Kulübü Mustafa Korkmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,"Malatyaspor yönetim kurulu olarak, Malatyaspor'un gelmiş olduğu bu noktada her zamankinden daha çok Malatyalı hemşehrilerimizin yanımızda olmalarına moral olarak büyük ihtiyacımız var. Malatyaspor'un sezon hazırlıklarının devam ettiği bu süreçte Yozgat'a kampa giderken futbolcuların kamp malzemelerinin karşılanması noktasında İstanbul'da ikamet eden kıymetli Malatyalı işadamlarımızdan, Bıgsıe Tekstil Turgut Zontul ve
Tiryandafil Kuyumculuk Cemal Turgut beyefendiye şahsım ve yönetim kurulum adına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları bu katkı bizleri memnun ettiği kadar diğer Malatyalı işadamlarımızada örnek olacağını umut ediyoruz. Yapılan bu jestler çıktığımız bu yolda bizi daha çok cesaretlendirmiştir. Kendilerine iş hayatında başarılar diliyorum" dedi.
Korkmaz ayrıca, Perşembe günü satışa sunulması beklenen kombinelerle alakalı olarak ta yine geçen yıllarda kombine bileti alarak sezon öncesi kulübe destek olan Malatyaspor sevenlerinin bu senede kombine alarak Malatyaspor'u yalnız bırakmamalarını, her zamankin den daha çok moral desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.