Tff 2. Lig

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da ikinci etap kamp çalışmaları devam ederken, takımda Samet Yeniceli ve yeni transfer Cem'in sakatlandığı açıklandı.

Ankara Kızılcahamam'da hazırlıklarını sürdüren Sarı-siyahlı takımda çalışmalar yoğun bir tempoda devam ederken, Samet ve Cem'in sakatlığı teknik heyette şok etkisi oluşturdu. Özellikle stoper mevkiinde oynayan Samet'in sakatlanması sonrası harekete geçen yönetim, bu mevkie futbolcu takviyesi yapmak için çalışmalara başladı. Bu mevkie 2 futbolcu almayı planlayan yönetim, görüşmelerini sürdürürken, diğer yandan da orta sahaya futbolcu takviyesi yapılacağı kaydedildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Nihat Balan, "Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor. Hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Ancak Samet ve Cem talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bu futbolcularımızın tedavisine başlandı. Diğer yandan da takımda ihtiyaç duyduğumuz noktalara transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi.