Sadri Şener: Şampiyonluğun En Büyük Adaylarından Biriyiz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Hiç kimse ben şampiyon olacağım diyemez. Adayım der. Biz de şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını belirterek, "Artık transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kadromuzda oldukça fazla oyuncu var. Şu an için transfer olması zor gözüküyor ama bu konuda son kararı hocamız verecek" dedi.
Üç sezondur yan yana oynayan bir kadroya sahip olduklarına belirten Şener, "Bu takıma birkaç takviye yaptık. Sonuç olarak da iki kupa aldık. Süper Kupa'yı alınca lig kupasını almış gibi olursunuz, çünkü onun üstünde bir kupa o. Parasal değeri çok fazla değil ama önemli bir kupa. Bu sene kimse ligde 'ben şampiyon olacağım' diyemez. Ancak, 'adayım' der. Bizde en kuvvetli adaylarından biriyiz. Bunu sadece ben değil tüm futboldan anlayanlar söylüyor. Yeni takviyemiz Jaja'yla bu daha rahat olabilir. Ben de
kulüp başkanı olarak bu iddiadayım" diye konuştu.
Sadri Şener, yaptığı transferlerin hep 6 ay sonra patlama yaptığını belirterek, "Buna üzülüyorum ama yaptığım transferler hep altı ay sonra patlıyor. Mesela Alanzinho'yu aldık çok eleştirildi ama altı ay sonra kendisini gösterdi. Teofilo'yu aldık eleştirildi ama şu anda geldiği nokta ortada. Şimdi de Jaja'yı aldık ve Ağustos ayındayız. Sanırım oda ocak ayına doğru gol atmaya başlar. Erken atarsa şaşıracağız" şeklinde konuştu.
"COLMAN İYİLEŞTİRME İSTEDİ"
Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın kendilerinden iyileştirme talebinde bulunduğunu belirten Şener, "Colman'ın uzun bir kontratı var. Bizden bir iyileştirme talebi oldu. Biz de, 'Bakarız' demiştik. Hakikaten yararlı bir oyuncu. O sevdiğimiz iyi oyuncularımızdan bir tanesi" dedi.
JAJA'DAN SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE
Trabzonspor'un yeni transferi Jaja'nın çok iddialı olduğunu ifade eden Başkan Şener, futbolcunun sözleşmesine özel madde koydurduğunu belirterek, "Çok iddialı bir oyuncu. Sözleşmesine 12 milyon Euro getirirsem giderim maddesi koydurmak istedi. Biz de tabi ki dedik. Bu kendine olan güveninin göstergesi. Türkiye'de herkes onun çok kaliteli olduğunu söylüyor. Umarım en kısa zamanda bize çok ciddi katkılar yapar" diye konuştu.