Fenerbahçe'de Alex ve Aykut Kocaman barıştı

Fenerbahçe'de Takım kaptanı Alex ile Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman arasındaki gerginliğin yönetimin araya girmesiyle tatlıya bağlandığı öğrenildi

BSC Young Boys'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza ile teknik direktör Aykut Kocaman arasında yaşanan gerginlik başkan Aziz Yıldırım'ın aracılığıyla ortadan kalktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, "Kararlarını cesurca al. Bu takımın patronu sensin. Uzun bir yolculuğa çıkacağız. Bu yolculukta arkandayız. Ancak, sen, ekibin ve futbolcular kenetlenirseniz başarıya ulaşırız. Bunun için ne gerekiyorsa yapın" diyerek genç çalıştırıcıya olan güvenini ifade etti.

Kaptan Alex ile de görüşen Yıldırım, "Sizlere çok kızgınım. Bizleri daha sezon başında büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Ancak, sen bu takımın kaptanısın. Aynı zamanda da liderisin. Büyük bir futbolcusun. Nasıl alkışlanıyorsan kötü sonuçların ardından da en çok sen eleştirileceksin. Hocana karşı sakın önyargılı olma. Her futbolcu yedek kalır, oyundan alınır" şeklinde konuştu.
Aziz Yıldırım'ın bu girişimleri üzerine Alex ile Aykut Kocaman arasındaki buzların eridiği ve MP Antalyaspor maçı için yapılan hazırlıklar sırasında Brezilyalı yıldızın oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Alex, Fenerbahçe'nin Young Boys'a 1-0 kaybettiği rövanş maçında devre arasında oyundan alınmıştı.