Ertuğrul Sağlam'dan Sahada Yabancı Ot Ve Böcek Operasyonu

Ligin ilk haftasında kendi sahasında oynayacağını Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da sabah antrenmanında vücuduna böcek gelen Ertuğrul Sağlam, uzun süre kollarını ve bacaklarını kontrol etti

Ligin ilk haftasında kendi sahasında oynayacağını Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da sabah antrenmanında vücuduna böcek gelen Ertuğrul Sağlam, uzun süre kollarını ve bacaklarını kontrol etti. Sağlam, daha sonra futbolcuların ısındığı alanda bulunan yabancı otları topladı.
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular yaklaşık 5 dakika sahada ısındı. Antrenman öncesi Sağlam futbolcularıyla kısa süreli bir konuşma yaptı. Daha sonra salona geçen yeşil-beyazlı futbolcular sabah çalışmasını tamamladı. Antrenmana milli takım kampında bulunan Sercan ve Ozan İpek katılmadı.
Oyuncularının ısınma hareketlerini yakından takip eden Ertuğrul Sağlam'ın vücuduna temas eden bir şey ile konsantrasyonu bozuldu. Sağlam, kollarını ve bacaklarını uzun süre kontrol ederek böcek olup olmadığını kontrol etti.
Sahadaki yabancı otları fark eden Sağlam, daha sonra bu otlları yardımcı antrenörler Öztürk Tanrıbilir ve Ersel Uzgur ile topladı. Sağlam'ın otları toplaması ilginç görüntüler oluşturdu.