Chelsea'nin yıldız ismi Drogba Manchester City'i reddetti

İngiltere Premier League'de geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek gol kralı olan Didier Drogba, Manchester City'e transfer olacağı iddialarına cevap verdi.

Chelsea'nin Fildişi'li yıldızı Didier Drogba kendisini transfer etmek istediği iddia edilen Manchester City kulübüne basın yoluyla cevap gönderdi.

Ada basınında yer alan haberlere göre geçtiğimiz sezonun İngiltere gol kralı Didier Drogba kendisinin 20 milyon pound karşılığında Manchester City'e transfer olacağının iddia edilmesi üzerine transfer spekülasyonlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Drogba: "Her yaz transfer sezonunda aynı türden spekülasyonlar konuşuluyor. Sadece şunu söyleyebilirim ki şu anda Chelsea forması altındayım ve bu formayı kariyerimin sonuna kadar da çıkaracağımı düşünmüyorum." diyerek transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Manchester City'nin kaliteli futbolcular transfer etmek için yeterli parası olduğunu da belirten Drogba, Manchester kulübünün kendisi dışında başka isimlere yönelmesi gerektiğini söyledi.

Sakatlığı dolayısı ile takımından bir süredir ayrı kalan Drogba, en kısa zamanda sahalara dönmek istediğini ve Chelsea forması altında hiçbir maçı kaçırmadan en az geçen sezonki gibi bir başlangıç yapmayı umduğunu belirterek sözlerini noktaladı.