Bayanlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, daha önce anlaşmaya vardığı 4 yerli oyuncuyla resmi sözleşme imzaladı.

Ceyhan Belediyesi encümen salonundaki imza töreninde konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Ceyhan Belediyesi olarak birinci lige çıktığımızdan beri her yıl istikrarlı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Büyük kulüplerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz. Yerli, yabancı ve alt yapıdaki oyuncularımız ile birlikte takımımızın çıtasını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Ceyhan Belediyesi Türk sporuna hizmet etmeye devam edecektir" dedi.
Antrenör Atilla Keskin ise, "Bayan Basketbol liginde iyi bir ekibiz, amacımız daha yüksek yerlere gelebilmek. İnşallah bu yıl taraftarlarımıza kükreyen bir Ceyhan Belediyesi izlettireceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ceyhan Belediyesi'nde, yeni oyunculardan Panküp Kayseri Şekerspor'dan Hülya Özkan ve Bengü Türk Arseven, Çankaya Üniversitesi'nden Dilek Ünüvar ve Kocaeli Kağıtspor'dan Meriç Banu Yenal ile resmi imzalar attıldı.
Öte yandan anlaşma sağlanan yabancı oyuncular Julie Mc Bride, Adeola Wili, Aisha Mohammed ve Monic Coker ile önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı bildirildi.
Ceyhan Belediyesi'ne imza atan sporcular ise Ceyhan'da gelmekten oldukça mutlu olduklarını belirterek, "Ceyhan'ın taraftarlarını biliyoruz. Yine Ceyhan'da ilkle imza atarak seyircinin gönlünü fethedeceğiz" şeklendi konuştular.
İmza töreninde Başkan Yardımcısı Şaban Acar, Şube Sorumlusu Erol Bilen, Kulüp Müdürü Sedat Sözlü ve Antrenör Atilla Keskin de hazır bulundu.