Eskişehirspor Topbaşı Yaptı

Avusturya kampından dönen Eskişehirsporlu futbolcular, bir günlük iznin ardından topbaşı yaptı.

Eskişehirspor Tesisleri'nde bir çok taraftarın da izlediği kamp sonrası ilk antrenmanda, Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde ter döken futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlendi. Eskişehirspor'un Porto'dan transfer ettiği Pele ile Vucko ve Nadareviç'in ülkelerinde olmaları sebebiyle katılmadığı idmanda, Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Tello ile Batuhan Karadeniz ilgi odağı oldu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bolu ve daha sonra Avusturya Viyana'da yaptıkları kampların iyi geçtiğini belirterek, "İyi transferler de yaptık. Eksik iki transferimiz kaldı. Lige kadar daha iyi bir konuma geleceğiz. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı daha yapacağız. Yeni transferlerimizin hepsi iyi. Türkiye'yi çok iyi bilen Tello ile Pele hemen takıma uyum sağladı. İnşallah, defansa bir iki takviye daha yaptığımızda daha iyi olacak. Biz Eskişehirspor olarak
kendimize güveniyoruz ve iyi şeyler yapacağız. Bu sene herkesin herkesi yenebileceği zor bir lig olacak" dedi.
Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mesut Hoşcan da kamp döneminin verimli geçtiğini, yeni transferlerin takımla uyumu ve futbolcuların kondisyonlarının zirveye geldiğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bu sene hedefe ulaşacaklarını ifade eden Hoşcan, "Biz Avrupa kupalarına gidebilecek, ligde şampiyonluğu zorlayacak bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.