Bursaspor Süper Kupa İçin İddialı

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, 7 Ağustos tarihinde Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanıp lige Süper Kupa ile başlamak istediklerini söyledi

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, 7 Ağustos tarihinde Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanıp lige Süper Kupa ile başlamak istediklerini söyledi. Bu senede şampiyonluğa oynayacaklarını belirten genç forvet, aklındaki gol hedefini ise açıklamak istemediğini ifade etti.
Bursasporlu golcü oyuncu Sercan Yıldırım, Bursasporfan ekibinin organize ettiği playstation turnuvasının birincisi ile maç yaptı. Barcelona forması altında mücadele eden Sercan Yıldırım, Real Madrid takımını alan rakibinden fark yedi. Rakibine 7-4 yenilen Sercan, turnuva sebebiyle Bursasporfan ekibine teşekkür etti. Playstationu çok sevdiğini ve devamlı oynadığını belirten Sercan, kendisini yenen rakibini tebrik etti.
Trabzonspor ile oynayacakları Süper Kupa finali için lige kupayla başlamak istediklerini, ifade eden Yıldırım, "İnşallah lige Süper kupa ile başlarız. Oradan anlımızın akıyla çıkarız. Çünkü bunu hak ettik. Çok iyi bir başarı elde ettik. İyi bir hazırlık dönemi de geçirdik. İnşallah bunun devamını getiririz" dedi.
Bu sezon kendisine koyduğu gol hedefini basına açıklamayacağını ifade eden Yıldırım, "İnşallah hedefimin altına düşmem ki düşmeyeceğim. Çok çalışıyorum. Geçen sene kamp dönemi geçiremedim, sakatlığım vardı. Bazı olumsuzluklar yaşamıştım. Ama bu sene ne kadar takıma katkı sağlayabilirsem o kadar iyi olacak" diye konuştu.

"YİNE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ"
Genç golcü, Bursaspor olarak bu sezon da şampiyonluğa oynayan bir takım olduklarını belirterek, "Bu sezon yine şampiyonluğa oynayan bir takım olacağımızdan eminim. Ayrıca ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Lig kupasını geçen sezon kaldırdık. Bu sene Türkiye Kupası'nı da kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Yeni transferleri de değerlendiren Yıldırım, "Daha erken ama Ertuğrul hoca geçen sene de çok iyi transferler yaptı. Onun neticesinde şampiyonluğu yakaladık. İnşallah yeni transferler de takıma bir an önce adapte olur ve faydalı olabilirler" ifadelerini kullandı.
(ET-BÇ-BÇ-S)