Bu Da Yerli Stoch

Profesyonel futbolcu Özgür Atılgan, Fenerbahçe'nin flaş transferi Stoch'a benzerliği ile dikkat çekiyor.

Göztepe alt yapısında futbola başlayan ve bu kulüpte profesyonel olduktan sonra, Denizli Belediyespor, Bugsaş, Çankırı Belediyespor ve Eyüpspor takımlarında futbol oynayan 26 yaşındaki Özgür Atılgan, Fenerbahçe'nin yeni transferi Slovak Miroslav Stoch'un adeta ikizi gibi. Gözleri, saç biçimi ve yüz hatlarıyla Stoch'dan ayır edilmesi zor olan Özgür Atılgan'ın en büyük arzusu ünlü futbolcuyla yeşil sahada karşı karşıya gelmek.
Kendisini ilk defa görenlerin büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Özgür Atılgan, Stoch'u Fenerbahçe'ye transferinde gördüğünü ve şaşırdığını söyleyerek, "İlk Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ben de şaşırdım. Sokakta insanlar zaman zaman önüme geçip, Stoch'a benzediğimi söylüyor. Ünlü bir futbolcuya benzetilmek çok güzel bir duygu. Bana yerli Stoch demelerine seviniyorum" dedi.
Stoch'la sahada karşılaşmak istediğini kaydeden Özgür Atılgan, "Bu çok güzel olur. İnsanın kendisine benzeyen biriyle karşılaşması ilginç olur. İnşallah Allah böyle bir fırsatı bana nasip eder" diye konuştu.
Göztepe'de futbol hayatına başlayan ve 17 yaşındayken Sarı-kırmızı forma altında Fenerbahçe'ye karşı oynayan Özgür Atılgan, Denizli Belediyespor'un 3. Lig'den 2. Lig'e çıkmasında da büyük pay sahibi olan futbolcularında biriydi.
(AV-SK-BÇ-S)