Insua, Büyük Başarılara Hazır

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Federico Insua, Bursaspor ile başarılar yaşamaya hazır olduğunu söyledi.

Viyana kampında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Insua, "Boca Juniors gibi büyük klüplerde oynadım. Orda kendimi çok iyi geliştirdim. Büyük futbolcu olarak Türkiye'ye gelmemde en büyük etken kendimi hazır hissetmem. Dışarda iyi oynayıp kendimi adapte edecek yaşa geldiğim için böyle bir seçeneği kabul ettim" dedi.
Bursaspor'a gelmenin kendisi için onur olduğunu söyleyen Insua, "Delgado'nun bana verdiği bilgilerden Bursa'nın güzel bir şehir olduğunu Bursapor'un büyük bir takım olduğunu öğrendim. Tabi ben kendimi hazır hisettiğim için yurtdışında oynamayı tercih ettim. Bursaspor'a gelmem benim için onur verici birşey. Her zaman bir sürü teklif oldu. Almanya'da oynarken İspanya'dan teklif geldi. İspanya'da oynarken Almanya'dan teklif geldi. O zamanlar içinde doğru kararları vermek zorundaydım. Her zaman doğru karar
vermek için çok düşündüm. Türkiye'den daha önce tam bir teklif gelmedi. Ama geldiği zaman da Bursaspor gibi klüpten geldiği için Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde ve diğer liglerde büyük maçlar olacağı için burayı seçtim" şeklinde konuştu.