Eskişehirspor, Zapotocny Ve Tello'nun Transferinde Sona Yaklaştı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Zapotocny ve Tello'nun transferi konusunda ciddi pazarlık halinde olduklarını söylediği Beşiktaş Kulübü'nden bugün tekliflerine cevap vermelerini talep edeceklerini söyledi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Zapotocny ve Tello'nun transferi konusunda ciddi pazarlık halinde olduklarını söylediği Beşiktaş Kulübü'nden bugün tekliflerine cevap vermelerini talep edeceklerini söyledi.
Portekiz'in Porto takımından transfer ettikleri Vitor Hugo Gomes Passos'un (Pele) imza töreninde gazetecilerin transfer çalışmalarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal, "Beşiktaş Kulübü ile ciddi pazarlık halindeyiz. Son 3-4 gündür yoğunlaştık. Dün gece baya bir aşama kaydettik. Pele'nin işini bitirdikten sonra Yıldırım başkandan Tello ve Zapotocny'nin transferi konusunda teklifimize bugün cevap vermelerini talep edeceğiz. Hayırlısıyla inşallah o transferleri gerçekleştirmek
istiyoruz" dedi.
Halil Ünal, Fink'i almayacaklarını Yıldırım Demirören'e söylediklerini ifade ederek, "Fink ile Pele aynı mevkinin oyuncuları. Biz tercihimizi Pele'den yana kullandık. Fink'i kadromuza düşünmüyoruz. Tello ve Zapotocny konusunda pazarlık halindeyiz. Üç yabancı transferini planlıyorduk. Birini bugün gerçekleştirdik. Alacağımız diğer iki oyuncudan biri mutlaka stoper olmak zorunda, diğeri de olursa Tello'yu orta sahanın sol önüne takviye etmek istiyoruz" diye konuştu.
A Planları'nda Zapotocny'nin olduğunu kaydeden Ünal, "Zapotocny'in transferinde rakamlar çok havada uçuşuyordu. Beşiktaş Kulübü ile sevgili Yıldırım başkanla özel dostluklarımız, arkadaşlıklarımız var. İyi ilişkiler içindeyiz. Doğrusu pazarlığın gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bedelsiz alamıyoruz maalesef, çok uğraştık" ifadelerini kullandı.