Kadir Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nu Gezdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nu A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay ve aday kadroda bulunan Kerem Tunçeri ile gezdi.

Türkiye'de 28 Ağustos-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Final Grubu maçlarının oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay ve aday kadroda bulunan Kerem Tunçeri ile birlikte salonu gezerek, salon hakkında bilgiler verdi.
Kadir Topbaş, Türkiye'nin en büyük salonu olan Sinan Erdem Spor Salonu'nun Dünya Şampiyonası için hazır olduğunu ifade ederek, "Dünyanın en önde gelen basketbolcuları ve takımları burada olacaklar. Dünyanın nabzı burada tutulacak. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. İstanbul halkına yakışır bir spor salonu sahibi olduk. İnşallah milli takımımız burada final oynar" dedi.
Topbaş, İstanbul'a bir salon daha yapacaklarını belirterek, "İstanbul'da Olimpiyat Atletizm Salonu'na da ihtiyaç var. 16 bin kişilik salon yapılacak. Bayrampaşa'da da Olimpik Yüzme Havuzu yapılıyor. İstanbul artık olimpiyat düzenlemeyi hak ediyor" şeklinde konuştu.
Başkan Topbaş, konuşmasının ardından Tamer Taşpınar, Harun Erdenay, Kerem Tunçeri ve basın mensuplarıyla birlikte salonun soyunma odaları, basın çalışma odası ve VIP tribününü gezdi.