Bursaspor Avusturya'ya Gitti

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Bursaspor, yurt dışı kampı için Avusturya'ya hareket etti.

Özlüce tesislerinden sabah saatlerinde ayrılan Yeşil-beyazlı ekip, 10.00 hızlı feribotu ile İstanbul'a, 16.10 uçağıyla da Viyana'ya uçarak Bad Tatzmansdorf kasabasında Avita Otel'de kampa girecek. Bursaspor, 22 Temmuz'a kadar Avusturya'da kalarak 4 hazırlık maçı yapacak.
Viyana doğumlu olan Turgay Bahadır, ailesinin yanında kamp dönemini geçireceği için ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi. Anne ve babasının müsait oldukları zamanda antrenmanlara geleceğini kaydeden Bahadır, "İzin günlerimi iyi değerlendireceğim. Takım arkadaşlarıma Viyana'da tarihi yerleri gezdireceğim. Yeni gelen arkadaşları takıma daha iyi alıştırmak benim görevim olacak" dedi.
Yeni sezonda daha hırslı olacağının altını çizen Turgay, "Biraz daha fazla çalışacağım. İyi bir kamp dönemi geçirip daha güçlü ve iyi bir Turgay izleyeceksiniz" şeklinde konuştu.

25 KİŞİLİK FUTBOLCU KADROSU VİYANA'YA ÇIKARTMA YAPTI
Bursaspor'un 26 kişilik kadrosunda, Ömer Erdoğan, Dimitar Ivankov, Stelian Giani Kirita, Bekir Ozan Has, Eren Albayrak, İbrahim Öztürk, Muhammet Demir, Mustafa Keçeli, Sercan Yıldırım, Serdar Aziz, Volkan Şen, Yavuz Özkan, Anıl Sarak, Harun Tekin, Ali Tandoğan, Ozan İpek, Turgay Bahadır, Pablo Martin Batalla, Ivan Ergiç, Hüseyin Cimşir, Federico Insua, Gökçek Vederson, İsmail Haktan Odabaşı, Hector Damian Streiner ve Ramazan Sal bulunuyor.

KRİTA'NIN KEDİ AŞKI DEVAM EDİYOR
Bursaspor'un Rumen futbolcusu Stelian Krita ise Özlüce'nin maskotu olan kediyi severek ilginç görüntüler oluşturdu. Köpekleri daha çok sevdiğini kaydeden Krita, "Takım için çalışacağım" diye konuştu. Otobüsün muavin koltuğuna oturan Krita, el sallayarak kısa süreliğine tesislere veda etti.
Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise İstanbul'da takıma katılacağı öğrenildi.