Beşiktaş Tuncay Şanlı'nın peşinde

Beşiktaş İngiltere'de top koşturan Tuncay'ın peşine düştü. Beşiktaş'ın kendisini istediğini söyleyen Tuncay Şanlı Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmediğini ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de top koşturabileceğini dile getirdi.

İngiltere'de Stoke City forması giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı, Ada'dayken Beşiktaş'la bir görüşme yaptığını, ancak Türkiye'ye tekrar dönerse sadece Fenerbahçe'de oynayacağını söyledi.

İngiltere'nin Stoke City Kulübü’nde oynayan Tuncay Beşiktaş’ın kendisine teklif getirdiğini belirtti. İngiltere’de iken Beşiktaş ile ilk kez görüştüğünü açıklayan başarılı futbolcu Türkiye’de yalnızca Fenerbahçe’de top koşturabileceğini belirtti. Fenerbahçe yönetiminin kendisini her an beklediğini dile getiren Şanlı, “Fakat şu an Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Orada daha keyifli olduğumu hissediyorum. Fakat Fenerbahçe'yi de özlüyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaçırdığı Trabzonspor maçını izlediğini belirten Şanlı, maçın ardından konuşamadığını söyledi. Her zaman tekliflere açık olduğu dile getiren başarılı futbolcu, Premier Lig'de kalmak istediğini, İngiltere'de mutlu olduğunu açıkladı. Premier Lig'deki ilk günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı; "İlk sahaya çıktığımda koşuyordum ama onlara yetişemiyordum. Fizik açısından bizden iyiler. Tugay ağabey ile karşılaştım. 15 dakika sonra yoruldum. O açıdan zorluk yaşadım. Ne yiyip ne içiyorlar bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz güçlüler" ifadesini kullandı.