Bursasporlu Futbolcular Taraftarlarla Buluştu

47 yıllık tarihinde başarıyı yakalayan Bursaspor'un şampiyonluk öyküsünün anlatıldığı belgesel DVD'si satışa sunuldu.

Bursa Kent Meydanı AVM'de bulunan Bursastore'da futbolcular Ali Tandoğan, İsmail Haktan ve Yavuz Özkan düzenlenen imza gününde şampiyonluk belgeseli DVD'lerini imzaladı. DVD'lerin fiyatı ise kulübün kuruluş tarihi olan 1963'ten esinlenerek 19.63 TL olarak belirlendi. Yeşil-beyazlı futbolcular imza gününde basın mensuplarının sorularını da cevapladı.
Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli sağbeki Ali Tandoğan çalışmaların yoğun geçtiğini, iki gün sonra Avsturya'da ikinci etaba başlayacaklarını belirtti. Orada idmanların çok daha ağır geçeceğini ifade eden Ali Tandoğan, "Çok fazla kulvarda hedeflerimiz var. En önce de süper kupa maçımız var. Bunlar bizim için çok önemli. Şampiyonluktan sonra bu sene daha farklı olacak. Herkes bizim neler yapacağımızı merak ediyor. 'Acaba küme düşerler mi?' sorusunu bile akıllarından geçirenler bile var. Ben kesinlikle
üstlerde olacağımızı düşünüyorum. Gönül ister ki, bu yıl da şampiyonluk yaşayalım" diye konuştu.
Bir gazetecinin 'Şampiyon olarak sahaya çıkmak sizin için nasıl bir duygu olacak?' yönündeki soruyu cevaplayan Ali Tandoğan, "Şampiyon olarak sahaya çıkmadık ama rakiplerimiz geçen senin şampiyonunu yenmek isteyecektir. Çok daha hırslı oynayacaklardır. Ne olursa olsun biz galip gelmek zorundayız" cevabını verdi.
Takıma yeni katılan futbolcuları da değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Takıma yeni katılanlar kendilerini ispatlamış oyuncular. Uyum süreci içerisindeler, ama oynayacağımız hazırlık maçlarıyla yabanacılığı üzerlerinden atacaklardır. Umarım Bursaspor'a faydalı olurlar" şeklinde konuştu.
Bursaspor'un yetenekli file bekçisi Yavuz Özkan ise bu yıl zorlu kulvarlarda mücadele vereceklerini belirterek, "İlk olarak oynayacağımız süper kupa finali var. Lige kupayla başlamak istiyoruz. Bu sezon herkese şans gelebilir. O yüzden herkes çok iyi çalışıyor. İnşallah sakatlık yaşamayız. Sezona en iyi şekilde başlangıç yapıp, öyle de bitiririz" dedi.
Güngören Belediyespor'dan transfer edilen kaleci Harun Tekin'i ve forma rekabetini de değerlendiren Yavuz, "Bize katılan hiç kimse karakter olarak kötü olamaz. Çünkü hocamız buna çok önem veriyor. Sezon içinde daha iyi olacak ve elinden geleni yapacaktır. Bu yıl forma mücadelesi vereceğiz. Bir amaç için buradayız. Hem maddi hem de manevi olarak herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır" diye konuştu.