Kardemir Karabükspor'da Deumi Ve Serıc İmza Attı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor'un Kamerunlu defans oyuncusu Armand Deumi Tchani ile Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu Anthony Seric'e resmi imzayı attırdı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor'un Kamerunlu defans oyuncusu Armand Deumi Tchani ile Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu Anthony Seric'e resmi imzayı attırdı.
Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Genel Menajer Seyit İçgül ile görüşen ve daha önce ön sözleşme imzalayan Deumi ve Seric, bugün resmi sözleşme imzaladı.
Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'da sözleşmesi sona eren Deumi ile 3 yıllık, Anthony Seric sözleşme imzaladıklarını bildirdi. İmza töreni sonrası gazetecilere açıklama yapan Deumi, Seric ile birlikte bugün Karabükspor'a imza attıklarını takım için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Seric ise, "Karabükspor geçen sezon şampiyon olarak Süper Lig'e çıktı. Karabükspor olarak ligde ilk 10'u hedefliyoruz. Bugün imzayı atarak Karabükspor'un oyuncusu oldum. Elimden gelen en iyi şeyi yapacağım" dedi.
Her iki futbolcu daha sonra Gerede'ye geçerek kampa katıldı.